Kan man tillade sig at være skuffet over at kæresten ikke husker ens CPR-nummer?!

Sødt billede, men i disse dage står den ikke på kysse, hygge, nussetid, men træningslejren for Mikkel!;)

Lidt mærkeligt blogindlæg, men jeg undre mig over om jeg er den eneste som tænker at ens kæreste burde kunne ens CPR-nummer udenad, det jo det nummer man fik før ens navn overhovedet, hvis jeg ikke have noget navn ville jeg jo kun have mit CPR nummer som genkendelse af mig ?:O

Nå, men den samtale har vi altså haft her hjemme, da min kæreste havde glemt mine sidste 4 cifre i mit CPR-nummer, som jo er de vigtigste cifre, resten er jo bare fødselsdagsdato, den skal han kunne!

Jeg har foreslået Mikkel at vi i de kommende dage kun tiltaler hinanden efter vores sidste 4 cifre i vores CPR nummer, ret fængselsagtigt, men så må han da måske huske det 😀 hahaha (Det er faktisk meget sjovt)

Derudover har jeg tænkt over hvad jeg skulle lave blogindlæg omkring, da jeg godt kan lide at lave nogen sjove ting, så er der nogen ideer så kom endeligt med det!
Og så starter jeg forresten snart min nye YouTube kanal op, hvor jeg vil lave en masse sjov, har nogen sjove ideer i vente, og glæder mig til at fortælle jer mere om hvad den skal handle om!

XoXo 13-10-1900 -****

 

INDRETNING AF LEJLIGHEDEN

Er jeg den eneste der bruger ekstraordinært meget tid på at forberede indflytningen i hjemmet?

Jeg har i nat brugt flere timer på at finde wallpaper, belysning, og ideer til farver i de forskellige rumme, samt stil.

Jeg har nu endelig fået lavet en lille oversigt over den nogenlunde færdige indretningsplan.

Jeg vil derfor dele den med jer herinde, og i er meget mere end velkommen til at skrive en kommentar, hvis i kunne have nogen gode ideer/forslag til ændringer. TAK!!!

PERNILLE NYGAARD – Link til min snart færdige indretningsplan nedenunder hedder INDRETNINGEN!

INDRETNINGEN

ITALY KOMMER TIL AALBORG!

Når man som studerende får udbetalt sin su, så er det jo med at få dem til at række en hel måned, og så kan man altså ikke forvente luksus hver dag! Selvom mig og Mikkel nu alligvel måske har gjort det førhen, er vi nu gået af andre veje, og vi har da egentlig haft succes med noget ret gode retter!

Bla lavet jeg en lækker pastiret igår, men ægte italiensk hjemmelavet pasta, tomatos, forårsløg, hvidløg, rødløg og rigeligt med omega 3 olie.
Det smagte vildt lækkert, friskt og det var billigt!

PERNILLE NYGAARD

Hvem elsker ikke MOZZERELLA STICKS?????

Nu har mig og Mikkel i snart et år snakket om det der med at prøve og lave hjemmelavet mozzerella sticks, istedet for at bestille den fra Jensens bøfhus hvergang!
Vi begik os altså ud i det store projekt, dog ikke helt uvidende, vi havde dog tjekket flere forskellige opskrifter ud på nette over en længere periode.
Vi fandt så ud af til sidst, at de stort set er ens alle opskrifterne, meget simple faktisk.
Nå men jeg ville have lagt lidt billeder ud af dem, hvis de var blevet som ønsket, men det var rent ud sagt forfærdeligt, og vi smed dem alle sammen ud, og bestiller fremover bare fra Jensens Bøfhus 😀
Og ikke nok med de var dårlige, så brændte jeg mig selvfølgelig også med kogende olie, og har nu et kæmpe brandsår på hagen, eller jeg overdriver måske lidt, især ifølge Mikkel hehe 🙂
Ikke fedt, da jeg har to møder imorgen, at jeg ligner en der snublet over en stegepande!

PERNILLE NYGAARD (FOR KLODSET TIL AT BLIVE KOK)

Caroline Flemming, selveste baronessen!

Jep det er helt rigtigt, Caroline Flemming også kendt som Danmarks Baronesse, har designet hendes helt eget sengelinned!
Og jeg har langt om længe fået overtalt Mikkel, til at vi skulle have det hjemme hos os! Jeg glæder mig afsindigt meget til at sove som en baronesse i nat, i vores nye fine sengetøj!
Det er endda super flot og stilet, jeg elsker det!
CF er helt klart et mærke jeg kommer til at pynte lejligheden meget mere med herhjemme! Det kan købes i Bilka i Aalborg.

PERNILLE NYGAARD (PN)

Blev en ny kropsdekoration rigere!

Da jeg i weekenden var til INK festival i Arena Nord i Frederikshavn, hvor jeg spontant lige besluttede at jeg skulle have en tattoo, og det fik jeg da sat hurtigt igang, fandt en bod jeg synes så god ud, med dygtige artister som kunne hjælpe mig, de var helt booket op, men fik så ringet til en kollega og spurgte om han ville komme og hjælpe mig, og det ville han meget gerne, så tak til Christine 😀

Det var en rigtigt fin men meget intim tattoo jeg fik mig, så kan godt være jeg vil holde den lidt skjult endnu 🙂
Men hvis i vil have en virkelig flot og professionel tattoo så prøv Blæk Tattoo, de er dygtige!
Blæk Tattoo – klik her
PERNILLE NYGAARD

Før og efter min Tan Lux hjemmebehandling!

Inden jeg gik i seng, lavede jeg min daglige rutine, rensede ansigtet, tog natcreme i håndfalden og dryppede 2-3 dråber TAN LUX “THE FACE” olie oveni, og derefter masserede det blidt ind i ansigtet! Inden jeg gjorde det, vil jeg lige vise jeg hvor ligbleg jeg var! WARNING !!!! DISSE BILLEDER ER IKKE FOR SARTE SJÆLE 😉

Ja, så bleg var jeg faktisk! Men det er alt sammen ligemeget nu, for da jeg vågnede op og lignede en der var kommet hjem fra en uge i Thailand, og min hud var blød, og ikke føles ulækker eller fornemmelsen af at have en tyk hinde af selvbruner udover, ja så var jeg HAPPY! Sådan ser jeg ud idag ;)WARNING hotte billeder comming up!

PERNILLE NYGAARD

Ud med det gamle, ind med noget nyt!


Er jeg bare den eneste som er helt fan af TRADONO? Der er så meget fedt ved det, man kan sælge sine gamle klæder, og man kan købe en masse nyt, det er den bedste second hand shopping app, der findes!
Hvis du ikke allerede har en tradono, så ville jeg downloade den med det samme, og gå ind og tjek mit lager ud, der kommer selvfølgelig hele tiden nyt tøj inde på min tradono under Pernille Vejs!
Jeg har været tradonee i 1 måned nu, og jeg er helt vildt fan af det, har både solgt, købt og byttet derinde.
Kom i sving piger og drenge!

TRÆT AF AT VÆRE BLEG, OG GIDER IKKE AT STOPPE PORENE TIL MED SELVBRUNER?


Se med her hvis du er træt af at være ligbleg, men ikke vil skade huden med solarium, og stoppe porerne til med selvbruner!
Jeg har altid synes det var pænest, at man havde en flot farve/glød, så man så lidt mere levende ud, men i Danmark forsvinder solen bare om vinteren, og giver os ingen farve overhovedet!
Jeg har prøvet adskillelige selvbrunere og tan in a can osv osv osv, men intet har bare været godt nok, det har givet mig en grim farve, for meget farve, eller endda for lidt farve, og det værste det stopper porerne i huden til, så huden ikke kan ånde og dermed tager skade! SMID DET UD NU!
For lige nu ass we speak almost, er det helt nye produkt tan lux blevet fløjet hertil helt fra HOLLYWOOD!
OG ja, det er det helt nye produkt i 2018, og jeg har det allerede hjemme på hylden i min lejlighed, og jeg ELSKER det!

Og derfor vil jeg dele det med jer dejlige læsere! Tan lux, er en lille flaske med en olie, som du skal dryppe i din helt egen dagcreme, jeg drypper 3 dråber på min håndflade sammen med min creme, og massere det derefter i ansigtet, 5 timer efter har jeg den flotteste glød, og huden kan stadig onde igennem og det er ikke usundt for huden overhovedet, faktisk plejer olien samtidig huden! Og det bedste af alt, du kan selv regulere hvor brun du vil være, så prøv dig frem med hvad der passer bedst til dig 🙂
KØB DET HER!
PERNILLE NYGAARD

VERDENS BEDSTE FORLOVEDE

Dagen før min fødselsdag, blev jeg af Mikkel bedt om at tage hjem til min mor, da han havde nogen ting han skulle ordne med gaver osv, og det var jeg jo ikke imod, så jeg tog hjem til min mor, og lod ham få arbejdsro.
Et par timer før kl slog tolv, og det skulle blive min fødselsdag tog jeg så et tog hjem til Aalborg igen, for at komme hjem til Mikkel så vi lige kunne fejre min fødselsdagsnat sammen, og jeg havde planlagt at jeg ville købe en vin med hjem, som vi kunne nyde sammen.
Da Mikkel hentede mig på stationen, var kl så mange, at han ikke mente vi kunne nå hen efter en vin, og istedet bare skulle tage hjem.
Vi bor på Plaza i Aalborg, nogen nye lækre bygninger som ligner lige ud til havnen. Da vi stod i elevatoren på vej op til lejligheden, kunne jeg mærke på Mikkel, at han var meget stille, som om han var et helt andet sted, jeg tænkte at han nok bare var træt.
Da vi så gik hen til døren, låste Mikkel op og åbnede den, og jeg stop helt lammet og kunne ikke gå videre da mit syn blev mødt af hele lejligheden med sterinlys, flotte rosenrøde roseblade og lys hele vejen fra stuen og ind i soveværelset, hvor sengen var beklædt med rosenblade, champagne og et fad med chokoladeovertrukket jordbær! Så ja, jeg græd da en smule, og var så lykkelig over at have verdens bedste kæreste! Jeg fik efterfølgende en lille gave, som jeg vælger at holde privat hihi, men den nat var perfekt!
Dagen derpå, jeg blev vækket af Mikkel, som var vildt frisk og mig som var lidt hangover fra champagnen, da jeg ikke normalt drikker alkohol.
Jeg gik ind i stuen for at finde at Mikkel havde lavet lækkert brunch, og købt mit ynglingspålæg og mine ynglings icetea! Uhh SWEEEEET!
På borden stod en kæmpe gave, uden brev, men pakket super flot ind. I gaven var der de smukkeste lyse lyserøde stilletter, som han helt selv havde været ude og købe til mig, og ja der kommer en mening med stilletterne senere på dagen.
Efter en lækker brunch var der bestilet en times bowling, og ja jeg tabte alle 3 runder, og jeg skal ikke bowle mod ham igen!
Men en rigtigt hyggelig omgang bowling, og ikke nok med lidt ømme fingrespidser, så havde Mikkel simpelhen booket en private lession af HIP HIP DANCE til os i et dansestudie, det var så sjovt, og han ved jeg elsker at danse, så jeg kunne virkelig mærke at han havde lagt meget i den her dag, det var så fantastisk.
Vi fik lært en sød og sjov par dans, som vi måske fremviser til familiefester;)
Da vi så endelig kommer hjem, og lige skal til at ind i lejligheden, kommer Mikkel i tanke om at han havde glemt at stille parkeringsskiven, og siger at jeg bare kan gå ind i lejligheden, og så løber han ned og ordner det.
Jeg går derefter ind i lejligheden, smider min jakke på stolen og retter vej mod soveværelset, men i et kort sekund kigger jeg hen på spisebordet hvor der står endnu en gave, denne gang med et kort hvor der står “Til min elskede fiance Pernille”.
Jeg åbner kortet, og deri står “Når du åbner dette kort er jeg ikke hos dig, foran dig står en gave og den skal du åbne, når du ser den, ved du hvad du skal gøre, jeg henter dig kl 19:15 vær klar der! I love you to the moon and back” og så et hjemmelavet hjerte med et M+P i, må være en tradition, det hjerte var også i mit valentinskort hihi.
Mit hjerte dunker helt vildt, for det er jo virkelig spændene og se hvad der er i gaven, jeg åbner pakken, og da jeg åbner den begynder jeg at græde, i æsken ligger der den flotteste guld kjole, en designer kjole jeg prøvede på vores ferie i Grækenland, men som er umulig at købe, da man ikke kan købe den online og der findes kun en af de kjoler i hele verden, da det er en speciel designer, der kun laver en eksemplar af alle hans design :O SÅ på en eller anden sindsyg måde, har min dejlige kæreste fået importeret min kjole hjem fra Grækenland. Og jeg har senere hen fået af vide at det har været en lang process.
Så jeg hopper i min golden dress, gør mig vildt lækker, og står klar ved døren kl 19.15, hvor Mikkel banker på, jeg åbner og han står i hans fine jakkesæt og vil invitere mig på den fineste restaurant i Aalborg.
Vi kommer hen på den lækreste restaurant, som hedder TABU, og får den bedste service og de bedste smagsoplevelser jeg nogensinde har oplevet.
Alt i alt, den bedste dag jeg nogensinde har haft, men min kæreste som jeg elsker højere end noget andet. Håber der er andre derude som har en fantastisk kæreste, det er alt værd.
Herunder er nogen billeder af den gode mad på TABU!
PERNILLE NYGAARD 27 år!