Skip to content →

Selvforkælelse, massere af selvforkælelse!

Nåååe, men nu nærmer min fødselsdag sig jo(BIG DAY)! Ja, jeg er en af de typer, som føler jeg har fødselsdag hele ugen inden, og efter selve dagen, det er jo mine fødselsdagsuger ik?;)
Sååe jeg tænkte jo, at jeg sagtens lige kunne give mig selv en gave, lidt treatment inden den helt store dag. I did, og har nu de flotteste shellac negle i verden, dejlig efterårsfarve som jo passe lige til denne måned.
Iaften skal jeg prøve en masse nye ting, bla. en ny selvbruner som skulle være det helt nye i 2018 :O Det skriver jeg mere om i et andet indlæg! Ny skal i ind og tjekke mine negle ud, de er såååe fine, så klik på nedestående link og kom direkte ind på billederne af mine nye negle.!Neglene er lavet her.
Flotteste farve til efterårsnegle!

logos

Published in Uncategorized

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *