VERDENS BEDSTE FORLOVEDE

Dagen før min fødselsdag, blev jeg af Mikkel bedt om at tage hjem til min mor, da han havde nogen ting han skulle ordne med gaver osv, og det var jeg jo ikke imod, så jeg tog hjem til min mor, og lod ham få arbejdsro.
Et par timer før kl slog tolv, og det skulle blive min fødselsdag tog jeg så et tog hjem til Aalborg igen, for at komme hjem til Mikkel så vi lige kunne fejre min fødselsdagsnat sammen, og jeg havde planlagt at jeg ville købe en vin med hjem, som vi kunne nyde sammen.
Da Mikkel hentede mig på stationen, var kl så mange, at han ikke mente vi kunne nå hen efter en vin, og istedet bare skulle tage hjem.
Vi bor på Plaza i Aalborg, nogen nye lækre bygninger som ligner lige ud til havnen. Da vi stod i elevatoren på vej op til lejligheden, kunne jeg mærke på Mikkel, at han var meget stille, som om han var et helt andet sted, jeg tænkte at han nok bare var træt.
Da vi så gik hen til døren, låste Mikkel op og åbnede den, og jeg stop helt lammet og kunne ikke gå videre da mit syn blev mødt af hele lejligheden med sterinlys, flotte rosenrøde roseblade og lys hele vejen fra stuen og ind i soveværelset, hvor sengen var beklædt med rosenblade, champagne og et fad med chokoladeovertrukket jordbær! Så ja, jeg græd da en smule, og var så lykkelig over at have verdens bedste kæreste! Jeg fik efterfølgende en lille gave, som jeg vælger at holde privat hihi, men den nat var perfekt!
Dagen derpå, jeg blev vækket af Mikkel, som var vildt frisk og mig som var lidt hangover fra champagnen, da jeg ikke normalt drikker alkohol.
Jeg gik ind i stuen for at finde at Mikkel havde lavet lækkert brunch, og købt mit ynglingspålæg og mine ynglings icetea! Uhh SWEEEEET!
På borden stod en kæmpe gave, uden brev, men pakket super flot ind. I gaven var der de smukkeste lyse lyserøde stilletter, som han helt selv havde været ude og købe til mig, og ja der kommer en mening med stilletterne senere på dagen.
Efter en lækker brunch var der bestilet en times bowling, og ja jeg tabte alle 3 runder, og jeg skal ikke bowle mod ham igen!
Men en rigtigt hyggelig omgang bowling, og ikke nok med lidt ømme fingrespidser, så havde Mikkel simpelhen booket en private lession af HIP HIP DANCE til os i et dansestudie, det var så sjovt, og han ved jeg elsker at danse, så jeg kunne virkelig mærke at han havde lagt meget i den her dag, det var så fantastisk.
Vi fik lært en sød og sjov par dans, som vi måske fremviser til familiefester;)
Da vi så endelig kommer hjem, og lige skal til at ind i lejligheden, kommer Mikkel i tanke om at han havde glemt at stille parkeringsskiven, og siger at jeg bare kan gå ind i lejligheden, og så løber han ned og ordner det.
Jeg går derefter ind i lejligheden, smider min jakke på stolen og retter vej mod soveværelset, men i et kort sekund kigger jeg hen på spisebordet hvor der står endnu en gave, denne gang med et kort hvor der står “Til min elskede fiance Pernille”.
Jeg åbner kortet, og deri står “Når du åbner dette kort er jeg ikke hos dig, foran dig står en gave og den skal du åbne, når du ser den, ved du hvad du skal gøre, jeg henter dig kl 19:15 vær klar der! I love you to the moon and back” og så et hjemmelavet hjerte med et M+P i, må være en tradition, det hjerte var også i mit valentinskort hihi.
Mit hjerte dunker helt vildt, for det er jo virkelig spændene og se hvad der er i gaven, jeg åbner pakken, og da jeg åbner den begynder jeg at græde, i æsken ligger der den flotteste guld kjole, en designer kjole jeg prøvede på vores ferie i Grækenland, men som er umulig at købe, da man ikke kan købe den online og der findes kun en af de kjoler i hele verden, da det er en speciel designer, der kun laver en eksemplar af alle hans design :O SÅ på en eller anden sindsyg måde, har min dejlige kæreste fået importeret min kjole hjem fra Grækenland. Og jeg har senere hen fået af vide at det har været en lang process.
Så jeg hopper i min golden dress, gør mig vildt lækker, og står klar ved døren kl 19.15, hvor Mikkel banker på, jeg åbner og han står i hans fine jakkesæt og vil invitere mig på den fineste restaurant i Aalborg.
Vi kommer hen på den lækreste restaurant, som hedder TABU, og får den bedste service og de bedste smagsoplevelser jeg nogensinde har oplevet.
Alt i alt, den bedste dag jeg nogensinde har haft, men min kæreste som jeg elsker højere end noget andet. Håber der er andre derude som har en fantastisk kæreste, det er alt værd.
Herunder er nogen billeder af den gode mad på TABU!
PERNILLE NYGAARD 27 år!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *